6.10.2012

Couette Anti-acariens Microstop

Tänään on hyvin merkittävä päivä. Ei niinkään siksi, että Lille3000 Fantastic 2012 -paraati valtaa kadut, vaan siksi, että minä marssin Carrefouriin ja ostin viimeinkin, yli kuukauden epäröinnin jälkeen peiton.

Today is a very important day. Not so much because the Lille3000 Fantastic 2012 -parade is about to take over the streets but rather because today I marched into Carrefour and bought a blanket after a month's hesitation.

Couette Anti-acariens Microstop

Ei makuupussissa nukkumisessa tietenkään mitään vikaa ole, Espanjassa matkustellessani tein sitä ihan sujuvasti kuusi kuukautta. Mutta onhan se nyt vähän hankalaa pedata sänkyä, jossa on vain luikero kesämakuupussi... Peitto oli kallis, 27 euroa. Toivottavasti se on lämmin, sillä tämä kämppä on kaikkea muuta!

There's nothing wrong with sleeping in a sleeping bag, when I was in Spain I did it for 6 moths straight. But it is a little tricky to make a bed when all you have is a think summer sleeping bag... The blanket was quite expensive, 27 euros. I hope it is warm, I know this flat is everything but!


Odotan jo innolla ensi yötä! :D Mutta ennen sitä pitää varmaan käydä vielä tsekkaamassa se paraati...

I can't wait for the night! :D But before that I'll need to go check out that parade...

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti