18.11.2012

Dimanche matin

En oikeasti syö kroisantteja joka aamu. Ja silloin kun syön, se on useimmiten koulumatkalla ostettu ja hirveällä kiireellä naamaan ahdettu yksinäinen, voiton ja hilloton kroisantti. Tänä aamuna päätin kuitenkin olla reipas, lähteä heti herättyäni leipomoon, lainata kämppiksen mutteripannua ja kahvinpuruja ja kattaa pöydän aurinkoiseen olohuoneeseen.

In reality, I don't eat croissants every morning. And when I do, it's usually a croissant bought on the way to the university, eaten plain while walking. This morning, however, I decided to get up, go to the bakery, borrow my flatmate's coffee and set the table in the sunny living room.Olin ahne ja söin kaksi. Tuli aika täysi olo. En ymmärrä miten niin painottomat leipomukset voivat tuntua mahassa niin raskailta.

I was greedy and ate two. I felt kind of stuffed. I don't understand how pastries so weightless can feel so heavy in the stomach.Nyt lähden torille ostamaan kukkia ja klementiinejä. Sitten siivoan ja aloitan esseen. Hyvää sunnuntaita kaikille!

Now I'm off to the market to buy flowers and fruit. Then I'll clean and start writing an essay. Have a good Sunday everyone!

2 kommenttia:

  1. Oi, ihanan aurinkoista! kylläpä alkoi tekemään mieli marmeladia, onneksi mulla on noita samoja marmeladeja kaapissa :D Stockalta saa...

    Sun pitää muuten testata Lillen baarit, et sit osataan mennä tammikuussa oikeisiin paikkoihin! Elina oli Tampereella nyt viikonloppuna ja me jo kovasti fiilisteltiin Lillen reissua :)

    VastaaPoista
  2. Joo, oon itekin joskus ostanut Bonne Mamanin hilloja Stockalta. Täällä ne ei tunnu jotenkin yhtä hienoilta, koska ne on perus supermarket-kamaa. Lillen baareja en oo itse asiassa hirveesti testannut, yleensä käyn bileissä kavereiden luona, se tuntuu olevan täällä aika suosittua. Oon kuullut, että yökerhopuoli ei täällä ole kovin monivivahteinen, minkä vuoksi monet karttaa niitä jos ei satu tykkäämään siitä peruskaurasta. Mut voin kysellä, et mikä niistä ois vähiten ärsyttävä! :)

    VastaaPoista